FC Zalău, semieşec pe teren propriu

Deşi a condus cu 2 – 0 la pauză, FC Zalău a terminat doar la egalitate partida susţinută sâmbătă după-amiaza, pe teren propriu, în faţa formaţiei Sănătatea Servicii Publice Cluj.

FC Zalău nu mai este de mult echipa din returul campionatului, care obţinea rezultate surprinzătoare, chiar şi în deplasare. Evoluţia echipei a lăsat de dorit în play-out, unde formaţia zălăuană a înregistrat în primele şapte etape doar două victorii. Jocul formaţiei pregătite de Călin Pop şi Cristian Oros nu a surprins cu nimic nici în partida de sâmbătă, când FC Zalău a obţinut doar un punct din întâlnirea cu Sănătatea Cluj, după ce a condus cu scorul de 2 – 0 la finalul primei reprize.
Andrei Şulea a fost cel care a deschis scorul pentru FC Zalău, în minutul nouă, după o execuţie de excepţie, reluând balonul în plasă printru-un voleu de la aproximativ 25 de metri.
Acelaşi Andrei Şulea a reuşit să ducă scorul la 2 – 0 în minutul 15, reluând balonul, fără probleme, în plasă, după o pasă primită de la Viorel Ionaşcu.
Repriza a doua a fost a echipei oaspete. FC Zalău s-a închis parcă în propria jumătate de teren, permiţându-le oaspeţilor să atace tot mai mult poarta apărată de Cristian Man.
Primul gol al Sănătăţii a fost marcat în minutul 58, prin noul-intrat, Andrei Ceaca, care l-a învins pe portarul echipei zălăuane cu un şut din interiorul careului.
Cu şapte minute înainte de finalul timpului regulamentar, clujenii au restabilit egalitatea, prin acelaşi Andrei Ceaca, care l-a învins pe portarul Man printr-un lob de la aproximativ zece metri.
FC Zalău a avut şansa victoriei în minutul 88, dar Viorel Ionaşcu a ratat din situaţie de „unu la unu”.
În urma acestui rezultat, FC Zalău a acumulat 21 de puncte, clasându-se pe antepenultimul loc în Seria a V-a din Liga a III-a.
În etapa viitoare, echipa zălăuană va sta, iar peste două etape va întâlni, în deplasare, Unirea Jucu.
FC Zalău: Edgars Portnojs (min. 46, Cristian Man) – Cristian Molnar, Mihai Gui, Cosmin Cosma, Viorel Ionaşcu, Paul Chiş (min. 66, Raul Silaghi), Daniel Bogman, Mihai Cherecheş, Gabriel Ţiriac, Andrei Şulea, Daniel Supuran (min. 71, Alexandru Fluieraş). Antrenori: Călin Pop şi Cristian Oros
Sănătate Cluj: Andrei Todoran – Bogdan Pârvan (min. 20, Silviu Ceverin), Claudiu Sărmăşan, Nadin Crişan, Cosmin Siecoban, Boska Arnold (Paul Ungureanu), Bogdan Dolha (min. 49, Andrei Ceaca), Nistor Văidean (min. 56, Cristian Nicula), Radu Danciu, Marius Molnar şi Alexandru Gaşpar. Antrenor: Marius Semeniuc

Leave a Comment